ΡΥΖΟΓΑΛΟ

ΡΥΖΌΓΑΛΟ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΉ!!

Υλικά:
1 κούπα (φωτογραφία) ρύζι Καρολίνα,
4 κούπες νερό,
1 λίτρο γάλα οπωσδήποτε φρέσκο,
3 κουταλιές της σούπας γεμάτες άνθος αραβοσίτου βανίλια,
1 κούπα ζάχαρη (ή 2 κ.σ. στέβια).
 
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό και το ρύζι (πλυμμένο πάντα) σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις πιει το νερό όλο ρίχνουμε την ζάχαρη και το γάλα χλιαρό.
Έχουμε κρατήσει 1 κούπα γάλα κρύο και έχουμε ανακατέψει εκεί το άνθος.
Προσοχή να ανακατέψετε καλά γιατί το άνθος κολλάει στα τοιχώματα.
Αφήνουμε 5 λεπτά να βράσει το γάλα με το ρύζι (να μη λιώσει).
Μετά ρίχνουμε το άνθος και ανακατεύουμε πολύ γρήγορα για 1-2 λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως και ρίχνουμε κανέλλα.
Είναι τέλειο!!!!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ