ΕΥΚΟΛΟ ΜΙΛΦΕΪΓ
......Και το ωραίο γλυκό της Κυριακής (Καββαδίας)....
Μιλφει εύκολο πρόχειρο!! μεν, νόστιμο δε....
Υλικά:
ένα φύλλο σφολιάτας έτοιμο
κρέμα Γιώτης για μιλφέιγ
γάλα φρέσκο ανάλογο
ζάχαρη άχνη
Παίρνω ένα φύλλο σφολιάτας έτοιμη.
Κόβω δύο μπαστούνια (φωτογραφία), ίδια και δύο μικρές λωρίδες.
Τα βρέχω ελαφρά και πασπαλίζω με ζάχαρη χοντρή (καστανή καλύτερα).
Με το πηρούνι κάνω τρυπίτσες και ψήνω 20 λεπτά.
Μεταφέρω σε δίσκο ή πιατέλα.
Χτυπάω με γάλα μια έτοιμη κρέμα Γιώτης μιλφέιγ.
Στρώνω κρέμα στο πρώτο μπαστούνι, βάζω πάνω το δεύτερο και ξανά κρέμα.
Τέλος τρίβω πάνω τις λωριδίτσες και ρίχνω πάνω ζάχαρη άχνη. Τέλειο!!!!
View the embedded image gallery online at:
https://temeni-agapimeni.gr/desserts/desserts-misc/millfeuilles#sigProIdb716600696
https://temeni-agapimeni.gr/desserts/desserts-misc/millfeuilles#sigProIdb716600696