ΜΠΙΦΤEΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜA ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚA
Όταν είχα τα παιδιά μου μικρά έφτιαχνα αυτά τα μπιφτέκια, τώρα τα έχω εξελίξει λίγο για μεγάλους...
Υλικά:
κιμάς μοσχαρίσιος,
φρυγανιά τριμμένη,
λίγο λάδι,
κρεμμύδια ξερά,
σκόρδο,
μελιτζάνα,
κολοκυθάκια,
πιπεριές Φλωρίνης ή ότι έχουμε,
μαϊντανό,
αλάτι και πιπέρι,
κύμινο,
μισό μήλο,
αυγά,
λίγο ξύδι,
μουστάρδα.
Βάζουμε όλα τα λαχανικά, το μήλο και τα κρεμμύδια στο μούλτι. Το μαϊντανό τον ψιλοκόβουμε στο χέρι.
Πλάθουμε και ψήνουμε στο φούρνο. Μπορούμε να τα κάνουμε και κεφτεδάκια αλευρωμένα στο τηγάνι.
Εγώ τα έκανα μπιφτέκια, τα έβαλα σε αντικολητικο ταψί (σκέτα χωρίς λάδι), τα έψησα στους 180 βαθμούς για τρία τέταρτα.
Μπορούμε να τα βάλουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολητικο χαρτί.
Είναι πεντανόστιμα!!!!
View the embedded image gallery online at:
https://temeni-agapimeni.gr/kirios/mageirefta/biftekia-lahanika#sigProIdc4a25c3867
https://temeni-agapimeni.gr/kirios/mageirefta/biftekia-lahanika#sigProIdc4a25c3867