ΑΜΠΕΛΟΒΛΑΣΤΑΡΑ!!
Ένα μοναδικό πιάτο της Τέμενης και της Αιγιάλειας.
Καθαρίζουμε τους πρώτους τρυφερους βλαστούς (αραντιστους), όπως στην φωτογραφία μου. Τα βράζουμε ώσπου να μαλακώσουν, γύρω στα 20 λεπτά. Στραγγίζουμε, ρίχνουμε αλάτι, λάδι,σκόρδο φετουλες, μάραθο ψιλοκομμένο, φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο. Μερικοί ρίχνουν ελάχιστο ξύδι.
Η γεύση τους είναι λεπτή, υπόξυνη και δεν μοιάζει με τίποτα γνωστό. Είναι πεντανόστιμο!!!
View the embedded image gallery online at:
https://temeni-agapimeni.gr/local/ampelovlastara#sigProId6214c0f967
https://temeni-agapimeni.gr/local/ampelovlastara#sigProId6214c0f967