ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΓΡΙΕΣ

Αγκινάρες άγριες, πιάτο συνηθισμένο στην Τέμενη και πεντανόστιμο. Γεμάτο βιταμίνες και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την διατροφή μας.

Υλικά:

10 αγκινάρες,

3 αυγά, 

λεμόνι, 

αλεύρι.

Καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις τρίβουμε με λεμόνι και τις ζεματίζουμε για 5 λεπτά.

Στραγγίζουμε καλά, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.

Χτυπάμε 2, 3 αυγά και τα ρίχνουμε στις αγκινάρες.

Αλάτι και πιπέρι.

Ένα πλήρες γεύμα. 

Προαιρετικά ρίχνουμε πάνω παρμεζάνα ή φέτα ή άλλο τυρί ή άνηθο και κρεμμυδάκι φρέσκο πολύ ψιλοκομμένα. 

 

Η αγκινάρα αγαπάει: αυγά, κρέμα μπεσαμέλ, κρέμα γάλακτος, πατάτες, καρότα, άνιθο, λεμόνι, κιμά, αρνάκι, κατσικάκι, χοιρινό, κίτρινα τυριά

 

Εάν θέλετε να δείτε συνταγές με αγκινάρα πατήστε εδώ:

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 Καθημερινές συνταγές θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook Τέμενη-Αγαπημένη

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ