ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ

Την άνοιξη μαζεύουμε αμπελόφυλλα για τον καταψύκτη.

Τα πλένουμε σε μπόλικο νερό με ξύδι. Στραγγίζουμε, χωρίζουμε ανά 50 κομμάτια. Βράζουμε νερό και τα βουτάμε ΜΌΝΟ ένα λεπτό, όπως είναι πακέτο  τα γυρίζουμε με την τρυπητή κουτάλα αλλάζουν χρώμα. Τα βγάζουμε αμέσως στο στραγγιστήρι και αφήνουμε να κρυώσουν τελείως. Τα τυλίγουμε σε μεμβράνη, ποτέ σε αλουμινόχαρτο. Και τα βάζουμε στον καταψύκτη.Γιατί να μην έχετε τα δικά σας που ξέρετε ότι είναι αράντιστα?

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ