ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
ΚΟΥΝΟΥΠΊΔΙ ΚΕΦΤΕΔΆΚΙΑ!!!
Υλικά:
κουνουπίδι,
κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα,
άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένα,
αλάτι,
πιπέρι,
τζίντζερ (προαιρετικά),
γλυκειά πάπρικα,
3 γεμάτες κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,
φέτα τριμμένη.
Τρίβουμε στο μούλτι το βρασμένο κουνουπίδι ή μπρόκολο ή και τα δύο, αλλά όχι να το κάνουμε λιώμα.
Το βάζουμε σε λεκάνη και ριχνουμε τα κρεμμυδάκια πολύ ψιλοκομμένα, τον άνηθο και μαϊντανό και τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε την λεκάνη στο ψυγείο 2-3 ώρες.
Τα αλευρώνουμε, τα τηγανίζουμε και τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Αν θέλουμε τα βάζουμε στο φούρνο σε αντικολητικο χαρτί για μισή ώρα ή λίγο παραπάνω στους 180 βαθμούς. Είναι πολύ νόστιμα.
View the embedded image gallery online at:
https://temeni-agapimeni.gr/misc/orektika/keftedakia-kounoupidi#sigProIddbf03a72f3
https://temeni-agapimeni.gr/misc/orektika/keftedakia-kounoupidi#sigProIddbf03a72f3