ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ

ΚΟΥΝΟΥΠΊΔΙ ΚΕΦΤΕΔΆΚΙΑ!!!

Υλικά:
κουνουπίδι,
κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα,
άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένα,
αλάτι,
πιπέρι,
τζίντζερ (προαιρετικά),
γλυκειά πάπρικα,
3 γεμάτες κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,
φέτα τριμμένη.
 
Τρίβουμε στο μούλτι το βρασμένο κουνουπίδι ή μπρόκολο ή και τα δύο, αλλά όχι να το κάνουμε λιώμα.
Το βάζουμε σε λεκάνη και ριχνουμε τα κρεμμυδάκια πολύ ψιλοκομμένα, τον άνηθο και μαϊντανό και τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε την λεκάνη στο ψυγείο 2-3 ώρες.
Μετά πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
Τα αλευρώνουμε, τα τηγανίζουμε και τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Αν θέλουμε τα βάζουμε στο φούρνο σε αντικολητικο χαρτί για μισή ώρα ή λίγο παραπάνω στους 180 βαθμούς. Είναι πολύ νόστιμα.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ