ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

 
ΚΕΦΤΈΔΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΏΝ

Υλικά:
Λάχανο,
καρότα,
πατάτες,
μαϊντανό,
άνηθο,
δυόσμο,
κρεμμύδι ξερό,
κρεμμυδάκι φρέσκο,
αλάτι και πιπέρι,
1 σκελίδα σκόρδο,
αλεύρι,
1 σφηνάκι λάδι.
 
Τρίβουμε στο χοντρό του τρίφτη την πατάτα, το καρότο.
Τα βάζουμε στο σουρωτήρι και τα στίβουμε λίγο.
Μετά στο μούλτι ριχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι.
Βάζουμε το υλικό στην λεκάνη και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αλεύρι ώσπου να γίνει λίγο στερεό.
Εμένα μου πήρε 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι.
Μετά το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3 ώρες.
Μετά αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.
Μπορούμε να τις βάλουμε σε ταψί με αντικολητικο χαρτί.
Ψήνουμε στον φούρνο για μισή ώρα στους 180 βαθμούς.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ