ΚΟΛΟΚΥΘΑΝΘΟΙ ΤΗΓΑΝΗΤΟΙ

 
"ΚΟΛΟΚΥΘΟΛΈΛΟΥΔΑ" ένα έδεσμα γκουρμέ και νόστιμο.

Πλένουμε προσεκτικά τα λουλούδια και αφαιρούμε τους στήμονες μέσα και τα τσιγγελάκια απέξω.
Ετοιμάζουμε μια γέμιση με:
φέτα η άλλα τυριά,
άνηθο,
μαϊντανό,
δυόσμο,
κρεμμυδάκια φρέσκα
όλα πολύ ψιλοκομμένα,
ζαμπόν η πάριζα ψιλοκομμένα,
πιπέρι αρκετό,
αλάτι με προσοχή αναλόγως τα τυριά.
Μπορούμε να βάλουμε την φαντασία μας στην γέμιση.
Ακόμα μπορούμε να βάλουμε κοτόπουλο μαγειρευμένο που μας έμεινε .
 
Ετοιμάζουμε ένα κουρκούτι με:
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
και νερό ή μπύρα.
Να είναι λίγο πηχτό, όχι νερουλό.
 
Γεμίζουμε τους ανθούς και τους τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές.
Βάζουμε σε χαρτί κουζινας να φύγει το πολύ λάδι.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ