ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΟΒΟΛΗ

Ένα μοναδι΄κο έδεσμα στο τζάκι!!

Παίρνουμε μια μελιτζάνα, την πλένουμε και την σκουπίζουμε.
Την τρυπάμε με πηρούνι σε μερικές μεριές.
Την τυλίγουμε στο αλουμινόχαρτο και την βάζουμε στο τζάκι σκεπάζοντάς την με κάρβουνα και στάχτη.
Αφήνουμε έτσι για 20 λεπτά.
Ξεσκεπαζουμε και δοκιμάζουμε με καλαμάκι να δούμε αν ψήθηκε.
Μετά την κόβουμε στην μέση και με κουτάλι και βγάζουμε την ψύχα (Φωτογραφίες).
Την βάζουμε στο πιάτο και ρίχνουμε αλάτι, λάδι και λεμόνι.
Αν θέλουμε και σκόρδο, γίνεται πιο πικάντικη.
Τίποτα άλλο, τρώγεται χλιαρή ή κρύα!!!!
Με ψωμάκι καψαλισμένο είναι τέλεια!!!!🥂
 

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ