ΨΩΜΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΕΥΡΑ

ΨΩΜΊ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ ΆΛΕΥΡΑ!!!!!

Υλικά:
2 ποτήρια αλεύρι "ζυμωτό",
2 ποτήρια αλεύρι ολικής άλεσης,
1 ποτήρι για όλες τις χρήσεις,
μισό ποτήρι καλαμποκάλευρο,
2 κ.γ. κοφτές αλάτι,
1 κ.γ. ζαχαρη,
1 ποτηράκι του κρασιού λάδι,
2 χαρτάκια μαγιά,
2,5 -3 ποτήρια νερό ελάχιστα χλιαρό.
 
Τα ανακατεύω όλα μαζί.
Τα ζυμώνω να ενωθούν και να ξεκολλάει η ζύμη από τα τοιχώματα της λεκάνης.
Το βάζω στο ψυγείο όλη νύχτα .
Το πρωί το ζυμώνω με λίγο αλευράκι.
Το βάζω σε αλευρωμενο ταψί.
Ρίχνω και πάνω ελάχιστο αλεύρι.
Το χαράζω ελαφρά.
Αφήνω κάπου σκεπασμένο για 2 ώρες.
Ψήνω σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 βαθμούς για 3/4 .
Σβήνουμε το φούρνο και το αφήνουμε άλλα 20 λεπτά.
Φανταστικό ψωμί!!!!
Το χωρίζω σε κομμάτια και το βάζω στην κατάψυξη (γιατί τρώμε λίγο).

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ