Την αφήνουμε σκεπασμένη με μεμβράνη ή πανί, οπωσδήποτε 1-2 ώρες.
Δεν χρειάζεται να είναι ολοστρόγγυλα τα φύλλα για εσάς που δεν ξέρετε, με τον καιρό θα μάθετε.
Εγώ βάζω ένα φύλλο να προεξέχει 3-4 πόντους, λίγο λάδι, μετά άλλο ένα φύλλο ακριβώς μέχρι το τοίχωμα του ταψιού, μετά το υλικό της πίτας, μετά πάλι ένα φύλλο ίσα με το ταψί και τέλος ένα φύλλο σαν το πρώτο.
Ενώνω τα δύο φύλλα και φτιάχνω “κόρθο”, μαλακά όμως γιατί αλλιώς θα γίνει σκληρό.
Την λαδώνω και την κόβω μέχρι την μέση.
Δηλαδή την κόβω μόνο από πάνω όσο να χαραχτεί το πάνω φύλλο.
Τέλος ψεκάζω λίγο νερό. Με τον τρόπο αυτό γίνεται τραγανή.
Προαιρετικά ρίχνουμε από πάνω λίγο σουσάμι.