Υλικά:
10 αγκινάρες,
3 αυγά,
λεμόνι,
αλεύρι.
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις τρίβουμε με λεμόνι και τις ζεματίζουμε για 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε καλά, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.
Χτυπάμε 2-3 αυγά και τα ρίχνουμε στις αγκινάρες.
Αλάτι και πιπέρι.
Αγκινάρες άγριες, πιάτο συνηθισμένο στην Τέμενη και πεντανόστιμο.
Γεμάτο βιταμίνες και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την διατροφή μας.
Ένα πλήρες γεύμα.
Προαιρετικά ρίχνουμε πάνω παρμεζάνα ή φέτα ή άλλο τυρί ή άνηθο και κρεμμυδάκι φρέσκο πολύ ψιλοκομμένα.