Ομελέτα με άγριες αγκινάρες

Υλικά:

10 αγκινάρες,

3 αυγά, 

λεμόνι, 

αλεύρι.

 

Καθαρίζουμε τις αγκινάρες, τις τρίβουμε με λεμόνι και τις ζεματίζουμε για 5 λεπτά.

Στραγγίζουμε καλά, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.

Χτυπάμε 2-3 αυγά και τα ρίχνουμε στις αγκινάρες.

Αλάτι και πιπέρι.

omeleta agginares 3
omeleta agginares 2

Αγκινάρες άγριες, πιάτο συνηθισμένο στην Τέμενη και πεντανόστιμο. 

Γεμάτο βιταμίνες και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την διατροφή μας.

Ένα πλήρες γεύμα. 

Προαιρετικά ρίχνουμε πάνω παρμεζάνα ή φέτα ή άλλο τυρί ή άνηθο και κρεμμυδάκι φρέσκο πολύ ψιλοκομμένα.