ΥΛΙΚΑ:
1 φακελακι ζελέ φράουλας,
φράουλες φρέσκες,
1 μπανάνα,
1 μήλο,
2 κ.σ. ζαχαρη η καθόλου,
400 γραμμάρια πορτοκάλι χυμό,
60 γραμμάρια νισεστέ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα, ό,τι φρούτα θέλουμε και τα βάζουμε στη φόρμα.
2. Φτιάχνουμε ένα φακελακι ζελέ ότι γράφει το κουτί.
3. Το ρίχνουμε πάνω στα φρούτα.
4. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
5. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε την πορτοκαλάδα, το νισεστέ και 1 κ.σ. ζάχαρη. Εγώ έβαλα σαγκουίνια και έγινε κόκκινη – με κανονικά πορτοκάλια είναι καλύτερα.
6. Ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.
7. Μετά ανάβουμε το μάτι και ανακατεύουμε γρήγορα ώσπου να δέσει.
8. Αποσύρουμε από την φωτιά και βγάζουμε την φόρμα από το ψυγείο.
9. Πριν ρίξουμε την κρέμα με ένα μαχαίρι ξεκολλάμε ελαφρά το ζελέ από τα τοιχώματα για να βγει εύκολα μετά.
10. Τώρα ρίχνουμε την κρέμα πορτοκάλι και το βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 3 ώρες.
11. Μετά το γυρίζουμε στην πιατέλα και έχουμε ένα δροσερό και νόστιμο γλυκό.
ΥΓ: με κανονικά πορτοκάλια γίνεται δίχρωμο.