Nερό μη ρίχνετε στις μαρμελάδες.
1. Βάζουμε τα κομματάκια με την ζάχαρη στην κατσαρόλα, μετά αφήνουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες.
2. Μετά βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα. Γενικά προτιμάμε τις ξύλινες κουτάλες. Είναι πιο φυσικές.
3. Μετά βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα. Γενικά προτιμάμε τις ξύλινες κουτάλες. Είναι πιο φυσικές.
4. Αν δεν έδεσε ξαναβάζουμε στο μάτι για άλλα 20 λεπτά ή ώσπου να πήξει. Μην περιμένετε να πήξει πολύ θα το καταλάβετε όταν κρυώσει.