Γαλακτομπούρεκο
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟYΡΕΚΟ βήμα βήμα
Για μεγάλο ταψί 36-38 νούμερο.
(Μπορείτε να φτιάξετε και το μισό).
Υλικά:
2 λίτρα γάλα φρέσκο οπωσδήποτε,
150 γρμ σιμιγδάλι ψιλό και 100 γρμ. κορν φλαουρ ανακατεμένα πολύ καλά,
3 βανιλιες,
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη,
1 ποτηράκι του κρασιού χυμό πορτοκάλι,
300 γρμ βούτυρο οπωσδήποτε γάλακτος,
6 αυγά (Μπορείτε και 4),
μισό κιλό φύλλο κρούστας για γλυκά φρέσκο.