Μάφιν λεμονιού με σταφίδες και σταγόνες σοκολάτας

Η προσφορά μου στην γιορτή του λεμονιού
Υλικά: 
600 γρμ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 
250 γτμ. βούτυρο γάλακτος,
1 ποτήρι του νερού γάλα, 
ξύσμα από δύο λεμόνια, 
χυμό από 1 λεμόνι,
μισό ποτήρι σταφίδες μαύρες Αιγιάλειας,
6 αυγά, 
300 γρμ. ζάχαρη, 
λίγο αλάτι, 
2 βανίλιες, 
1 ποτηράκι του κρασιού κονιάκ, 
φιλέ αμυγδάλου για επικάλυψη.

Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο, 
μετά την ζάχαρη, 
ένα ένα τα αυγά και τα υπόλοιπα.
Γεμίζουμε τα φορμάκια μέχρι την μέση, 
ρίχνουμε το φιλέ και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για μισή ώρα.