Μία γρήγορη πρόταση για κάτι γλυκό!
Για την καραμέλα:
Παρασκευή καραμέλας
Ρίχνουμε σε μία χαμηλή κατσαρόλα 1 κούπα ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Περιμένουμε μέχρι να γίνει καραμέλα.
Τότε ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε πάλι με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει πάλι ρευστή.
Αδειάζουμε την καραμέλα στην φόρμα, αλείφουμε και τα πλαϊνά.
Ανακατεύουμε τα αυγά με μίξερ.
Ρίχνουμε το ζαχαρούχο και τη βανίλια.
Ρίχνουμε το μείγμα στην καραμελωμένη φόρμα μας.
Τυλίγουμε την φόρμα με αλουμινόχαρτο και την βάζουμε μέσα σε ταψί με νερό (μπαιν μαρί).
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά ή ώσπου να πήξει τελείως.