Σε νερό βάζουμε: πατάτες, σέλινο, καρότα, ένα κρεμμύδι, 4 τοματίνια, κολοκυθάκι, ελαιόλαδο, αλάτι.
Αφήνουμε να βράσουν (όχι να λιώσουν). Μετά βάζουμε πάνω τους το ψάρι. Αφήνουμε ένα τέταρτο περίπου.
Αποσύρουμε από την φωτιά και με προσοχή βγάζουμε το ψάρι. Σουρώνουμε το ζουμί στο σουρωτήρι.
1ον): ρίχνουμε στο ζουμί ρύζι Καρολίνα και μετά το αυγοκόβουμε κλασικά
2ον): στο μπλέντερ λιώνουμε τα λαχανικά, τα ριχνουμε στο σουρωμένο ζουμί και ρίχνουμε λίγο ρύζι Καρολίνα. Όταν βράσει στίβουμε μέσα λεμόνι. Είναι μια αραιή σούπα.Τρίβουμε φρέσκο πιπέρι.