Χτυπάμε τις 2 κρέμες στο μίξερ με 1 κ.σ.ζαχαρη άχνη.
Αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε το μασκαρπόνε με 2 κ.σ.ζαχαρη
άχνη, λίγο ίσα να αφρατεψει. Μετά ενώνουμε τις 2 κρέμες χτυπώντας πολύ ελαφρά, ίσα να ανακατευτούν.
Βουτάμε τα σαβαγιαρ στο κρύο σιρόπι ελαφρά.
Στρώνουμε μια στρώση σαβαγιάρ.
Βάζουμε πάνω κρέμα.
Στρώνουμε και την δεύτερη στρώση βάζουμε πάλι κρέμα.
Μετά με την σακούλα και το κορνέ κάνουμε μυτούλες και πασπαλίζουμε με κακάο.
Σερβίρεται κρύο.