ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙΑ. Κλασσική ελληνική παραδοσιακή συνταγή.
Υλικά:
1.200 χοιρινό κρέας κομμένο σε κομμάτια,
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο,
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο,
5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα,
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
2 μαρούλια,
μισό ποτήρι του νερού λάδι ή λίγο λιγότερο,
αλάτι και πιπέρι,
1 ποτηράκι άσπρο κρασί,
νερό 1 ποτήρι.
Αυγολέμονο:
εγώ βάζω 3 αυγά,
και 3 λεμόνια,
εσείς βάλτε όσα θέλετε.