Ένα τέλειο φαγητό για κυρίως ή συνοδευτικό, όπως και να τις φάτε τις τηγανητές γαρίδες είναι τέλειες!
Καθαρίζουμε τις γαρίδες: βγάζουμε το κεφάλι και όσο μπορούμε το μαύρο αντεράκι της ράχης, και πλένουμε καλά. Το υπόλοιπο κέλυφος το αφήνουμε( φωτογραφία). Στραγγίζουμε, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Είναι πολύ νόστιμες και τρώγονται ολόκληρες!!
Προσοχή: Όταν είναι μπαγιατικες το κεφάλι τους μαυρίζει.