Γαρίδες
μικρές
τηγανητές

Ένα τέλειο φαγητό για κυρίως ή συνοδευτικό, όπως και να τις φάτε τις τηγανητές γαρίδες είναι τέλειες!

Καθαρίζουμε τις γαρίδες:
βγάζουμε το κεφάλι και όσο μπορούμε το μαύρο αντεράκι της ράχης, και πλένουμε καλά. 
Το υπόλοιπο κέλυφος το αφήνουμε( φωτογραφία). 
Στραγγίζουμε, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά 2 λεπτά από κάθε πλευρά. 
Είναι πολύ νόστιμες και τρώγονται ολόκληρες!!

Προσοχή:
Όταν είναι μπαγιατικες το κεφάλι τους μαυρίζει.

Βήμα 1.

Καθαρίζω.

Βήμα 2. 

Αλευρώνω.

Βήμα 3.

Τηγανίζω.