Βήματα
Βήμα 1
Βράζουμε το γάλα 4 λεπτά μέχρι να αρχίσει να βγάζει αχνό, ανακατεύοντας.
Αφήνουμε στην άκρη και αν έχουμε θερμόμετρο θέλουμε να είναι 55 βαθμούς.
ΑΝ δεν έχουμε θερμόμετρο, βάζουμε το δάχτυλο μας στο γάλα και μετράμε μέχρι το 10.
ΑΝ δεν αντέχουμε περιμένουμε λίγο μεχρι να αντέξουμε.
Βήμα 2
Σε μπολ ρίχνουμε 1 κουτάλα από το ζεστό μας γάλα και το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Τότε το ρίχνουμε το υλικό του μπολ στο γάλα μας (Εκτός φωτιάς) και ανακατεύουμε με το σύρμα πολύ καλά.
Βήμα 3
Μετά παίρνουμε την κατσαρόλα με το υλικό ή το βάζουμε σε γυάλινα μπολ ή πήλινα καλύτερα, και τα βάζουμε σε ένα μέρος χωρίς να κουνηθούν για 10 ώρες ή όλη νύχτα.
Εγώ τα βάζω σε ένα κρεβάτι, βάζω πάνω ένα μεγάλο καπάκι να τα πιάνει όλα, μετά ένα τραπεζομάντηλο και μετά μια ζεστή κουβέρτα.
Βήμα 4
Μετά παίρνουμε την κατσαρόλα με το υλικό ή το βάζουμε σε γυάλινα μπολ ή πήλινα καλύτερα, και τα βάζουμε σε ένα μέρος χωρίς να κουνηθούν για 10 ώρες ή όλη νύχτα.
Εγώ τα βάζω σε ένα κρεβάτι, βάζω πάνω ένα μεγάλο καπάκι να τα πιάνει όλα, μετά ένα τραπεζομάντηλο και μετά μια ζεστή κουβέρτα.