Γιουβαρλάκια κλασσική συνταγή
Υλικά:
Μισό κιλό κιμά,
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στο μούλτι ή ψιλοκομμένο,
1 αυγό,
μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
και μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο,
αλάτι και πιπέρι,
1 ποτηράκι του κρασιού λάδι,
ρύζι Καρολίνα πάντα πλυμένο μισή κούπα
(μπορείτε και λιγότερο, εμένα μου αρέσει με αρκετό ρύζι),
2 αυγά
2 λεμόνια για το αυγολέμονο
και δυόμισι ποτήρια νερό ζεστό.