Καλαμαράκια με κοφτό μακαρονάκι
Καλαμαράκια με Κοφτό Μακαρονάκι: Μια Υπέροχη Γεύση της Θάλασσας**
Τα καλαμαράκια με κοφτό μακαρονάκι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα της θάλασσας με την πλούσια γεύση των ζυμαρικών. Αυτό το πιάτο είναι ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου και προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία γεύσης που ικανοποιεί τόσο τους λάτρεις των θαλασσινών όσο και τους λάτρεις των ζυμαρικών.
Υλικά:
– Καλαμαράκια καθαρισμένα (κατεψυγμένα ή φρέσκα)
– 2 ξερά κρεμμύδια μεγάλα, τριμμένα στο μούλτι (όχι λιωμένα)
– 1 σκελίδα σκόρδο
– 1 ξυλάκι κανέλας
– 5 γαρύφαλλα
– 5 μπαχάρια
– Πιπέρι
– Αλάτι
– 1 ποτηράκι κρασί
– 2 ποτηράκια του κρασιού ελαιόλαδο
– 1 πουμαρό ή τριμμένη ντομάτα και λίγο πελτέ
– 3 φύλλα δάφνης