ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΥΓΟΚΟΦΤΟΙ.
Τεμενιώτικο και Πελοποννησιακό φαγητό πολύ παλαιό…
Τεμενιώτικο και Πελοποννησιακό φαγητό πολύ παλαιό…
Υλικά για τους κεφτέδες:
μισό κιλό κυμά μοσχαρίσιο,
μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο,
ένα κρεμμύδι τριμμένο στο μούλτι ή ψιλοκομμένο,
2 σκελίδες σκόρδο πολύ ψιλοκομμένο,
1 σφηνάκι ξύδι,
αλάτι και πιπέρι,
1 αυγό,
ψωμί μπαγιάτικο χωρίς την κόρα του, βρεγμένο και στυμμένο πολύ καλά 200 γρμ.