Εν τω μεταξύ αλευρωνουμε και τηγανίζουμε τους κεφτέδες κανονικά και μετά τους μεταφέρουμε στην σάλτσα ντομάτας και παίρνουν μια βράση άλλα 10 λεπτά.
Σερβίρουμε με μακαρόνια ή πατάτες τηγανητές.
Τώρα θυμήθηκα ότι η μητέρα μας έβαζε μέσα όλα τα ξερά ψωμιά και μια σταλιά κιμά για να χορτασουμε εννέα άτομα και τα κατάφερνε η καημένη.
Λάδι είχαμε άφθονο τα υπόλοιπα με μέτρο.
Και πως μας άρεσαν, σκεφτείτε σήμερα να θέλεις να ταΐσεις εννέα άτομα μεσημέρι βράδυ…
Α, ρε μάνα!!!!!!!