Κέικ εσπεριδοειδών

Υλικά:
μισό κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,
1 χαρτάκι μπαίκιν,
1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο,
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη,
1 ποτήρι του νερού χυμό από 1 πορτοκάλι,
4 μανταρίνια,
μισό λεμόνι,
ξύσμα από 4 μανταρίνια,
1 πορτοκάλι,
1 λεμόνι,
λίγες σταφίδες μαύρες,
λίγα χοντροκομμένα καρύδια,
1 ποτηράκι λικέρ πορτοκάλι ή μανταρίνι,
ελάχιστο αλάτι,ά
ζχαρη άχνη για πασπάλισμα.
Κέικ εσπεριδοειδών 3
Μάφιν με μήλα 1
Χτυπάμε πολύ καλά το λάδι και προσθέτουμε την ζάχαρη συνεχίζοντας το ανακάτεμα, μετά τον χυμό, το ξύσμα, το λικέρ, το αλάτι, τις σταφίδες που τις έχουμε βάλει μια ώρα στο νερό και τις έχουμε αλευρώσει, τα καρύδια και τέλος το αλεύρι με το μπαίκιν..
Ψήσιμο σε λαδωμώνη και αλευρωμένη φόρμα στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Σκεπάζετε όταν πάρει χρώμα.
Κέικ εσπεριδοειδών 1
Κέικ εσπεριδοειδών 2