Κολοκυθανθοί τηγανητοί

kolokythanthoi4

"Κολοκυθολέκουδα"

ένα έδεσμα γκουρμέ και νόστιμο

Πλένουμε προσεκτικά τα λουλούδια και αφαιρούμε τους στήμονες μέσα και τα τσιγγελάκια απέξω.
 

Ετοιμάζουμε μια γέμιση με:
φέτα η άλλα τυριά,
άνηθο,
μαϊντανό,
δυόσμο,
κρεμμυδάκια φρέσκα
όλα πολύ ψιλοκομμένα,
ζαμπόν η πάριζα ψιλοκομμένα,
πιπέρι αρκετό,
αλάτι με προσοχή αναλόγως τα τυριά.

kolokythanthoi1
Μπορούμε να βάλουμε την φαντασία μας στην γέμιση.
Ακόμα μπορούμε να βάλουμε κοτόπουλο μαγειρευμένο που μας έμεινε .
Ετοιμάζουμε ένα κουρκούτι με:
αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
και νερό ή μπύρα.
Να είναι λίγο πηχτό, όχι νερουλό.
kolokythanthoi2
kolokythanthoi3
  • Ετοιμάζουμε ένα κουρκούτι με αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και νερό ή μπύρα.

 

  • Να είναι λίγο πηχτό, όχι νερουλό.

 

  • Γεμίζουμε τους ανθούς.

 

  • Τους τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές.

 

  • Βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το πολύ λάδι.