
"Κολοκυθολέκουδα"
Οι κολοκυθανθοί τηγανητοί είναι ένα έδεσμα γκουρμέ και νόστιμο που πολλοί δεν το ξέρουν στην Τέμενη όμως και στην ευρύτερη Αιγιάλεια το τιμούμε δεόντως!! Συνήθως προσθέτουμε τους κολοκυθανθούς στα γεμιστά όπου προσδίνουν μία ιδιαίτερη νοστιμάδα σε όλο το ταψί αλλά ειδικά όταν είναι η εποχή τους τους κάνουμε και τηγανητούς
Προτού ξεκινήσουμε ετοιμάζουμε μια γέμιση με:
φέτα η άλλα τυριά,
άνηθο,
μαϊντανό,
δυόσμο,
κρεμμυδάκια φρέσκα όλα πολύ ψιλοκομμένα,
ζαμπόν η πάριζα ψιλοκομμένα,
πιπέρι αρκετό,
αλάτι με προσοχή αναλόγως τα τυριά.