ΚΟΥΛΟΥΡAΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟY ΜΕ ΚΑΝEΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦIΔΕΣ!!
ΦΤΙAΞΤΕ ΤΑ, ΕIΝΑΙ ΤEΛΕΙΑ!!!!
Δεν φουσκώνουν πάρα πολύ.
Είναι τραγανά, αφράτα και πεντανόστιμα!!
Υλικά:
1 κούπα (Αυτή του Νεσκαφέ) ελαιόλαδο,
1 κούπα ζάχαρη,
1 κούπα πορτοκάλι χυμό,
ξύσμα από δύο πορτοκάλια,
1 κουταλιά της σούπας κοφτή κανέλλα τριμμένη,
1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο τριμμένο,
1 χαρτάκι μπαίκιν,
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα,
χυμό από μισό λεμόνι,
ελάχιστο αλάτι,
1 κούπα σταφίδες μαύρες Αιγιάλειας μουλιασμένες σε 1 ποτηράκι του κρασιού λικέρ πορτοκάλι ή κονιάκ,
αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλό.
Προαιρετικά σουσάμι και ζάχαρη για επάνω.