Σε μεταλλική λεκάνη βάζω το αλεύρι, τις μαγιές, το αλάτι, την ζάχαρη, ανακατεύω.
Το βγάζω, ζυμώνω να ξεφουσκώσει και έχω ένα ταψί ελαφρώς λαδωμένο και λίγο αλευρωμένο.
Λαδώνω τα χέρια μου και βάζω το ζυμάρι μου στην μέση του ταψιού.
Αρχίζω σιγά σιγά και το ισιώνω να πάρει το σχήμα της λαγάνας (φωτογραφίες).
Eγώ έφτιαξα μια μεγάλη, μπορείτε να φτιάξετε δύο μικρότερες.
Το ξαναβάζω στον φούρνο στους 30 βαθμούς για 25 λεπτά.
Μόλις φουσκώσει την βγάζω και κάνω τρύπες με τα δάχτυλα (όχι μέχρι κάτω).
Έχω ανακατέψει 1 κ.γ. ζάχαρη σε λίγο νερό και με πινέλο αλείφω καλά.
Μετά ρίχνω πολύ σουσάμι και την βάζω στον φούρνο για μισή ώρα στους 200 βαθμούς.
Το ταψί μου είναι 32 νούμερο.