Λουκάνικο με φέτα, πιπεριές και μοτσαρέλα στο τζάκι
Υλικά:
200 γρ. φέτα 2 πιπεριές (κόκκινες ή πράσινες), κομμένες σε λωρίδες 2 λουκάνικα, κομμένα σε φέτες 1/2 κ.γ. πάπρικα Πιπέρι κατά βούληση 100 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη ή σε κομμάτια Μια χούφτα τοματίνια, κομμένα στη μέση
Εκτέλεση:
Σε ένα ταψάκι στρώνουμε λαδόκολλα.
Απλώνουμε τη φέτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια, τις πιπεριές, το λουκάνικο, τα τοματίνια και τη μοτσαρέλα.
Πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το πιπέρι.
Τοποθετούμε το ταψάκι στο τζάκι, κοντά στη φωτιά, και αφήνουμε τα υλικά να ψηθούν για 15-20 λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να μαλακώσουν οι πιπεριές.