Ψωμί Μαργαρίτα

Υλικά:
Μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
1 κ.γ. ζάχαρη,
1 σφηνάκι λάδι,
ενάμιση κ.γ.αλάτι,
1 χαρτάκι μαγιά,
νερό χλιαρό γύρω στο 1 ποτήρι ή όσο πάρει.
margarita 4
margarita 5
Το πρώτο βήμα γίνεται από την προηγούμενη μέρα!!

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, ρίχνουμε το νερό και ζυμώνουμε ώσπου να γίνει μια ζύμη μάλλον μαλακιά.
 
Την κάνουμε μια μπάλα σκεπάζουμε με καθαρή πετσέτα κουζίνας και… την αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο!!
margarita 2
Το πρωί παίρνουμε το ζυμάρι και το πλάθουμε λίγο να ξεφουσκώσει.
 
Αν θέλουμε φτιάχνουμε μια μαργαρίτα και το υπόλοιπο ζυμάρι πάλι στο ψυγείο έως 4 ημέρες.

Μπορείτε να φτιάχνετε 1 την ημέρα (βγάζει 3).

Πλάθουμε 1 μπαλάκι για την μέση και τριγύρω βάζουμε 7 (Φωτογραφίες).

Δεν τα κολλάμε απλά τα βάζουμε δίπλα το ένα στο άλλο.
margarita 1
Σκεπάζουμε με πετσέτα κουζίνας και μετά με κουβέρτα κάπου ζεστά 2 ώρες.

Μετά με πινέλο σιγά σιγά την βρέχουμε και ρίχνουμε μπόλικο σουσάμι (γίνεται και χωρίς σουσάμι).
margarita 3

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μισή ώρα στο πάνω και κάτω ή ώσπου καταλάβετε ότι είναι έτοιμο. Τέλειο!!!!!!!