Add Your Heading Text Here

melitzana sintirisi 1
Σήμερα κατέρριψα ένα μύθο, ότι οι μελιτζάνες δεν καταψύχονται!!
 
Και όμως γίνεται, το καλοκαίρι τις έβαλα στον καταψύκτη (όχι στο ψυγείο).
 
Σύμφωνα με τις οδηγίες του καταψύκτη, όταν θέλουμε βαθεία ψύξη, αρκεί να μην ανοίξουμε τον καταψύκτη για τουλάχιστον 24 ώρες.
 
Αυτό έκανα κι εγώ και το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

1. Σε τηγάνι με λάδι τσιγαρίζουμε ελαφρά κρεμμύδια κομμάτια χοντρά, πιπεριές διάφορες κομμάτια, 3 σκελίδες σκόρδο φετούλες, πατάτες κυδωνάτες, τις μελιτζάνες όπως είναι παγωμένες.

2. Τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα, ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, ντομάτα τριμμένη ή πουμαρώ, αλάτι και πιπέρι, ένα ξυλάκι κανέλα και νερό ένα ποτήρι, ανακατεύουμε μία φορά.

3. Αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά, ώσπου να πιεί το νερό και να μείνει με το λάδι του.

4. Έβαλα και μια φρέσκια μελιτζάνα και ούτε εγώ η ίδια δεν την κατάλαβα.

Έγινε ένα τέλειο φαΐ. Ένα καλοκαιρινό φαγητό μέσα στον χειμώνα!

imam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.