Μουσταλευριά με Πετιμέζι
Έχετε πετιμέζι; Φτιάξτε την καλύτερη μουσταλευριά.
4 ποτήρια νερό,
1 ποτήρι πετιμέζι,
1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
καρύδια, σουσάμι, κανέλα.
1. Ανακατεύουμε το πετιμέζι με το νερό.
2. Κρατάμε 1 ποτήρι από το υλικό κρύο και ανακατεύουμε το ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ αλεύρι.
3. Στην κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά βάζουμε το υλικό μας να ζεσταθεί και με το σύρμα ριχνουμε το υλικό με το αλεύρι ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει να κάνει τις πρώτες μπουρμπουλήθρες (γύρω στα 3 λεπτά).
4. Μόλις πήξει και κάνει τρυπούλες είναι έτοιμη.