Χοιρινές μπριζόλες κοκκινιστές με πατάτες τηγανητές και σαλάτα πολύχρωμη
Συνταγή:
Τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες ολόκληρες με λίγο λαδάκι και ένα κρεμμύδι τριμμένο στο μούλτι και 1 σκελίδα σκόρδο.
Σβήνουμε με ένα ποτηράκι κρασί.
Στην κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες καί τα κρεμμύδια και σκόρδο τσιγαρισμενα, 1 ξυλάκι κανέλας, 4 μπαχάρια, λίγη πάπρικα γλυκιά και ελάχιστη πάπρικα καυτερή (Προαιρετικά), αλάτι και πιπέρι, ντομάτα τριμμένη και ελάχιστο πελτέ και τέλος ένα ποτηράκι του κρασιού νερό.