Υλικά για το Παγωτό σοκολάτα διαίτης.
Ένα κουτί κρέμα μόρφατ,
ένα κουτάκι 200 γρμ. φυτική κρέμα γάλακτος λάιτ,
1 κ.σ. στέβια υγρή,
μια κουβερτούρα.
Για την παρασκευή ενός απολαυστικού παγωτού σοκολάτα διαίτης, θα χρειαστείτε επιλεγμένα υλικά που συνδυάζουν την πλούσια γεύση με χαμηλότερες θερμίδες.
Η κρέμα Μόρφατ προσφέρει βελούδινη υφή, ενώ η φυτική κρέμα γάλακτος λάιτ των 200 γρμ. προσθέτει μια ελαφριά και αφράτη αίσθηση.
Η υγρή στέβια σε μία κουταλιά της σούπας εξασφαλίζει τη γλυκύτητα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, διατηρώντας χαμηλά τα επίπεδα θερμίδων.
Η κουβερτούρα δίνει ένταση στη σοκολατένια γεύση, χωρίς να θυσιάζεται η απόλαυση.