ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
Πατάτες στη Χόβολη Ψητές

Ψήνουμε τις πατάτες στη χόβολη τρία τέταρτα.
Τις έχουμε τυλίξει σε αλουμινόχαρτο και τις σκεπάζουμε με κάρβουνα σε μία γωνία στο τζάκι.
Κόβουμε στην μέση, ρίχνουμε λάδι, λεμόνι, αλατοπίπερο.
Η γλυκοπατάτα τρώγεται σκέτη.

Είναι ανώτερη σε γεύση από τη βραστή΄ και αν δεν θέλετε να την φάτε αμέσως τη βάζετε σε ένα τάπερ όπως είναι μαζί με το αλουμινόχαρτο και την ζεσταίνετε όταν θέλετε να την φάτε.