Οι πατατοκεφτέδες είναι πολύ ωραία συνταγή και συνοδευτικό για όλα τα κυρίως πιάτα και τρώγονται πολύ ευχάριστα από όλους.
Οι Πατατοκεφτέδες είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο που φτιάχνεται από την ανάμειξη πατάτας, κρεμμυδιού, μπαχαρικών και αυγού. Η προετοιμασία των πατατοκεφτέδων είναι απλή, αλλά απαιτεί υπομονή και μεράκι.
Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα σχηματίζουν μικρές μπαλίτσες και τηγανίζονται μέχρι να γίνουν χρυσαφί και τραγανές. Οι πατατοκεφτέδες συνοδεύονται συνήθως με σάλτσα τυριού ή σκορδαλιά.
Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας και συχνά σερβίρεται ως ορεκτικό ή κυρίως πιάτο.
Τα αλευρώνουμε κανονικά.
Ιδανικά τηγανίζονται σε φριτεζα ή σε πολύ λάδι.
Τις γυρίζουμε 1 φορά με δύο πηρούνια.
Τους βάζουμε σε χαρτοπετσέτες να φύγει το πολύ λάδι πριν τους σερβίρουμε. Καλή όρεξη!