Πιπεριές καυτερές

Πιπεριές καυτερές για τα κρύα του χειμώνα.

Αν έχετε πιπερίτσες καυτερές τις κάνετε αρμαθιές (κολιέ). 

Πιπεριές καυτερές 3
Πιπεριές καυτερές 2

1. Πρώτα τις πλένω με κρύο νερό, μάλιστα τις αφήνω λίγο στο νερό όπου έχω ρίξει λίγο ξύδι, στραγγίζουν και τις περνάω με βελόνα σε κλωστή.

2. Κρεμάστε τα να ξεραθούν (όχι στον ήλιο), όπου έχετε χώρο, αποθήκη, κάποιο τοίχο.
 
Τα μυτερά στην Τέμενη τα λένε τουρκάκια.
 
Τα χρησιμοποιούμε (με μέτρο), στην φασολάδα.
 
Εγώ βάζω ένα, στο κοκκινιστό, στις σάλτσες μακαρονιών κ.α.
 
Μπορείτε όταν ξεραθούν να τα τρίψετε στο γουδί και να έχετε το δικό σας καυτερό μπούκοβο.
 
Μετά πλύνετε καλά τα χέρια σας.
 
Πιπεριές καυτερές
Πιπεριές καυτερές 4
Πιπεριές καυτερές 5