Αυτή τη συνταγή δε θα τη βρείτε πουθενά γραμμένη γιατί ήταν μία ιδέα της στιγμής!
Υλικά:1 πράσο μεγάλο κομμένο σε ροδέλες ψιλές,4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα,2 κολοκυθάκια φρέσκα τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη,1 καρότο μεγάλο τριμμένο,1 πατάτα μεγάλη βρασμενη και τριμμένη,6 φύλλα δυόσμο,μισό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο,μαϊντανό λίγο ψιλοκομμένο,μάραθο λίγο ψιλοκομμένο,1 κ.σ. κοφτή ρύζι,αλάτι,πιπέρι αρκετό,πάπρικα γλυκιά,1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο.
Φύλλα:μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις,1 σφηνάκι ξύδι,μισό κ.γ αλάτι,1 χαρτάκι μαγιά,1 σφηνάκι ελαιόλαδο,νερό χλιαρό όσο πάρει.
Σε κατσαρόλα ρίχνω το λάδι και σωτάρω το πράσο και τα κρεμμυδάκια.
Σε μέτρια φωτιά συνεχίζω με τα κολοκυθάκια και το καρότο. Ανακατεύω να μαραθούν 2-3 λεπτά. Κατεβάζω και ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά.
Ανοίγω τα φύλλα μου από το ζυμάρι που έχω αφήσει 2 ώρες, έχει φουσκώσει και το πλάθω καλά να ξεφουσκώσει.
Λαδώνω το ξέβαθο ταψί μου, στρώνω κάτω το πρώτο φύλλο να προεξέχει.
Λαδώνω απλώνω το δεύτερο φύλλο χωρίς να προεξέχει, ίσα με το ταψί, ρίχνω όλο το υλικό μου.
Βάζω πάνω του ένα φύλλο ίσα με το ταψί, λαδώνω και απλώνω το τέταρτο φύλλο μου να προεξέχει.
Πιάνω το πρώτο και το τελευταίο φύλλο μου και γυρίζω μαζί (κόρθος).
Λαδώνω καλά και κόβω μόνο τα πάνω φύλλα. Σουσάμι προαιρετικά.
Ψήνω τρία τέταρτα στους 180 βαθμούς και ένα τέταρτο να ακουμπάει κάτω στον φούρνο.
Φτιάξτε την, είναι φανταστική!