πίτσα

Σήμερα θα φτιάξουμε την καλύτερη και πιο εύκολη πίτσα. 

Το ζυμάρι εύκολο, τραγανό, τέλειο!!!! 

Τα υλικά είναι ακριβώς για ένα ταψί μεσαίο, όχι  μικρό. 

ΥΛΙΚΑ:

2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 

1 ποτήρι (σχεδόν, πιο λίγο) νερό,

ένα χαρτάκι μαγιά ξερή, 

3 κ.σ. λάδι, 

μισό κ.γ αλάτι, 

1 κ.γ. ζάχαρη,

pitsa 5
pitsa 1

Ρίχνουμε την μαγιά ,το αλάτι, την ζάχαρη στο αλεύρι και ανακατεύουμε. Μετά το λάδι και το νερό. Ζυμώνουμε να γίνει ένα ζυμαράκι μαλακό, να πλάθεται.

pitsa 2

Αφήνουμε σε ζεστό μέρος μισή ώρα. 

Μετά λαδώνουμε το ταψί, βάζουμε το ζυμάρακι στην μέση αφού πρώτα το ζυμώνουμε με τα χέρια μας να φύγει ο αέρας. 

Και ανοίγουμε σιγά σιγά με τα δάχτυλά μας προς τις άκρες του ταψιού, ανασηκώνουμε λίγο στην άκρη.

pitsa 3

Μετά στρώνουμε μια σάλτσα ντομάτας (Εγώ δικιά μου).

pitsa 4

Από πάνω στρώνουμε τυρί χοντροτριμμένο, εγώ έβαλα Λογάδι σε φέτες, μετά αλλαντικά κομμάτια ή φέτες (ότι θέλετε), μετά εγώ έβαλα πιπεριές τουρσί κομματάκια.

Μπορείτε να την φτιάξετε όπως θέλετε. Ψήσιμο τρία τέταρτα στους  βαθμούς. Είναι τέλεια.