1. Στίβουμε τα πορτοκάλια, τα σουρώνουμε ζυγίζουμε 800 γραμμάρια.
2. Ρίχνουμε το χυμό στην κατσαρόλα (εκτός φωτιάς).
3. Ρίχνουμε και την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα να λιώσει.
4. Μετά ρίχνουμε το νισεστέ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
5. Μετά βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια.
6. Μόλις δούμε ότι είναι σχεδόν έτοιμο ρίχνουμε τα καρύδια και τα κομματάκια γλυκό πορτοκάλι.
Μπορείτε να ρίξετε άλλο γλυκό (αν δεν έχετε πορτοκάλι) όπως περγαμόντο νεράτζι κ.λ.π.
7. Μόλις πήξει κάνει τρυπούλες σε μπουρμπουλήθρες.