Σε τηγάνι ρίχνω το λαδάκι και το πράσο και σωταρω να ασπρίσει, αφήνω να κρυώσει.
Χτυπάω τα αυγά, ρίχνω το γάλα, τα τυριά τριμμένα και σπασμένα, το πιπέρι, μοσχοκάρυδο, το γιαούρτι,το πράσο, και το αλάτι αναλόγως πόσο αλμυρά είναι τα τυριά.
Ανοίγω ένα φύλλο και το στρώνω στο ελαφρώς λαδωμένο ταψί μου.
Μετά ανοίγω ένα δεύτερο φύλλο όσο πιο λεπτό μπορώ, το στρώνω σαν τσαλακωμένο πάνω στο πρώτο φύλλο το οποίο έχω λαδώσει ελαφρά.
Ρίχνω λίγο από το υλικό μου, το στρώνω.
Ανοίγω άλλο φύλλο πάλι λεπτό, το στρώνω τσαλακωμένο, ρίχνω υλικό.
Συνολικά έχω μέσα τρεις στρώσεις υλικό και συνολικά 5 φύλλα.
Ψήνω στους 200 βαθμούς για τρία τέταρτα.