Ψωμί Ζυμωτό για αρχάριους

 
ΖΥΜΩΤΟ ΨΩΜΙ ΤΕΛΕΙΟ, ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ!!!!!

Υλικά: 
2 ποτήρια αλεύρι ζυμωτό (έτσι γράφει πάνω), 
3/4 του ποτηριού νερό χλιαρό όχι ζεστό, 
1 χαρτάκι μαγιά, 
1 κ.γ. κοφτό αλάτι, 
1 κ.γ. ζάχαρη,
σουσάμι προαιρετικά.
psomi zimoto 3
psomi zimoto 1
psomi zimoto 2
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και φτιάχνουμε μια ζύμη να ξεκολλάει από το τοίχωμα της λεκάνης, τόσο απλά. 

Το νερό είναι περίπου μην το ρίξετε όλο με μιας.
 
Σκεπάζουμε με πετσέτα, βάζουμε στον ΣΒΗΣΤΟ φούρνο για 2 ώρες. 

Μετά αυτό έχει φουσκώσει, το ζυμώνουμε λίγο να ξεφουσκώσει.

Λαδώνουμε πολύ ελάχιστα (2-3 σταγόνες) ένα ταψάκι.
 
Το αλευρώνουμε καλά και φτιάχνουμε ένα καρβελάκι με το ζυμάρι. 

Το βάζουμε στο ταψάκι, το χαράζουμε. 

Το ξαναβάζουμε στον σβηστό φούρνο για μια ώρα. 

Μετά με πινέλο το βρέχουμε λίγο και ρίχνουμε το σουσάμι και το ξαναβάζουμε.
 
Ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για 40 λεπτά περίπου.
 
Είναι πολύ ωραίο και εύκολο.