Σαλάτα του Καίσαρα χωρίς αντζούγιες

ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΖΟΥΓΙΕΣ!!
ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ!!
 
Υλικά:
μαρούλι το άσπρο, ή άισμπεργκ,
κοτόπουλο ψημένο,
γραβιέρα φέτες,
κρουτόν,
ντρέσινγκ.
 
Ντρέσινγκ:
γιαούρτι 1 κ.σ.,
μαγιονέζα 1 κ.σ.,
μουστάρδα καυτερή 1 κουταλάκι του γλυκού,
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες,
λάδι 1 κ.σ.,
λεμόνι 1 κ.σ.,
πάπρικα γλυκιά,
πιπέρι,
αλάτι λίγο η καθόλου.
Σαλάτα Καίσαρα 5
Σαλάτα Καίσαρα 4

Τα χτυπάμε όλα μαζί.

Κοτόπουλο: 
εγώ είχα στήθος βρασμένο, 
το έκοψα λωρίδες και σε αντικολητικο τηγάνι έριξα ελάχιστο λάδι, το κοτόπουλο, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι, πάπρικα και το άφησα να πάρει χρώμα.

Κρουτόν: στο ίδιο τηγανάκι έβαλα ψωμί κομματάκια μικρά, ρίγανη, ένα κομμάτι σκόρδο, και τα γύρισα να πάρουν χρώμα (φωτογραφίες).
.
Κόβω το μαρούλι μου χοντρά κομμάτια και ρίχνω το κοτόπουλο, το κρουτόν, τις φέτες την γραβιέρα ή παρμεζάνα και το ντρέσινγκ.
 
Κανονικά λιώνουμε 3 αντζούγιες στο ντρεσινγκ η τις ρίχνουμε κομματάκια.
Σαλάτα Καίσαρα 1
Σαλάτα Καίσαρα 2
Σαλάτα Καίσαρα 3