Υλικά:
Λάχανο κόκκινο,
μαρούλι ψιλοκομμένο,
καρότο τριμμένο,
ντομάτα κομματάκια,
αγγούρι κομματάκια,
λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη,
κάπαρη κλαδάκια κομματάκια,
κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο,
πορτοκάλι φετα κομματάκια αφού έβγαλα την μεμβράνη.
Ντρέσινγκ:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο,
2 κ.σ. ξύδι,
1 κ.σ. μουστάρδα,
1 κ.σ.μέλι.
Τα χτύπησα καλά με το ραβδομπλέντερ και το έριξα στην σαλάτα. Αλάτι δεν χρειάζεται καθόλου.
Αξίζει πολύ.