Την έφαγα στην Αθήνα, την χρυσοπληρωσα αλλά την έμαθα και την προχώρησα…
Υλικά:
μαρούλι κανονικό,μαρούλι κόκκινο Λόλα,ρόκα,φετούλες σολομού καπνιστού,φετούλες πορτοκάλι,πιπέρι,καρύδια χοντροκομμένα,σταφίδες μαύρες Αιγιάλειας,φλούδες μικρές από πεκορίνο η παρμεζάνα.
Ντρέσινγκ:χυμό από 1 πορτοκάλι μέτριο,χυμό από μισό λεμόνι,1 κ.σ. ξύδι,1 κουταλιά του γλυκού γεμάτη μουστάρδα (εγώ έβαλα πικάντικη),50 γραμμάρια ελαιόλαδο,μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη καστανή.
Πολύ ωραία και δροσερή σαλάτα!!!!!!