Όχι και τόσο εύκολη γιατί πρέπει να φτιάξεις και μπεσαμέλ και φύλλο αλλά αξίζει τον κόπο. Είναι πολύ νόστιμη!!
Ξεκινάω φτιάχνοντας μία πρόχειρη μπεσαμέλ σφιχτή:
3 κουταλιές της σούπας γεμάτες φυτίνη ή βούτυρο,
4-5 κουταλιές της σούπας αλεύρι και γάλα όσο πάρει (800 γραμμάρια μου πήρε).
Έριξα μέσα στην μπεσαμέλ τυρί φέτα σπασμένη 400 γραμμάρια,
μισή κούπα τυριά τριμμένα,
ένα μικρό κεσεδάκι γιαούρτι,
έτριψα μοσχοκάρυδο,
έριξα πιπέρι,
λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο
και λίγο αλατακι.
Έφτιαξα τέσσερα φύλλα δικά μου, δύο πάνω, δύο κάτω.
Έψησα στους 180 βαθμούς, πάνω και κάτω.
Μία ώρα, στο τέλος το βάζω ένα τέταρτο να ακουμπάει στον πάτο του φούρνου.
Φανταστική!!